men gud!

För länge sedan pratade jag med en kille på omegle en hel kväll. Han hette Rickard, var 20 år och från UK. Vi hade en ganska djup konversation om livet. Han hade problem med hur himla blyg han var, han hade knappt vågat prata med någon tjej förut. Vi pratade om det och mycket annat. Framåt 11 när min internetuppkoppling skulle stängas av gav jag honom min mail och han lovade dyrt och heligt att höra av sig, vilket han inte gjorde.

Så trodde jag fram tills nu, för nu har jag läst ett mail han skickat till mig idag. Han berätta att han ljugit för mig. Han heter egentligen Muzaini och är från Indien. Han hade ljugit eftersom att många inte vill prata med indier, hans avsikter hade inte varit onda. Han hade gått in på omegle för att komma över sin blyghet, så fort han började prata med mig ville han avbryta konversationen eftersom han inte ville ljuga för en vän. Men gjorde det inte eftersom han inte kan vara oförskämd. Det var ett himla fint och långt mail. Han bad hemskt mycket om förlåtelse och förklarade allt, inget mer.

Svarat och sagt att jag självklart förlåter honom.
Linda | | En kommentar |

ha det fint

Fått i uppgift av Lasse att skriva en personlig hälsning till alla i klassen, dem ska han klistra in i en bok som vi ska få på avslutningen. Man får alltså läsa vad alla andra skrivit om än själv. Det är fint och väldigt roligt. Dock lite svårt och jobbigt att skriva, svårt att veta hur seriös man ska vara. Jag är klar med alla, satte mig i solen och skrev klart när jag kom hem.

Min träningsvärk försvann igår, och idag sprang vi på väder. Trodde att jag skulle tuppa av. Fick kramp i vaderna så det stod härliga till. Men det är sista gången någonsin vi behöver springa på väder (såvida man inte gör det frivilligt någon gång). Ikväll ska jag på boxpass i Vadstena med pappa, Åke och Ylwa. Inte fullt lika pepp nu som jag var förut. Fast det ska fortfarande bli kul!

Nu ska jag skriva packlista till Sjögarp.
Linda | | Kommentera |

om du ramlar kommer jag ramla åt samma håll

Sov hos Nea efter musikfesten. Tog en nattpromenad och åt nudlar på en trappa. När vi gick hem körde en sportbil förbi, var inte helt bekväm när den stannade och tutade på oss. Vi fortsatte gå, men bilen gav sig inte. Sen tittade Eric Sääv ut genom rutan. Taskigt! Fick skjuts hem. Var fler i bilen, men hann aldrig identifiera dem.

Idag åt vi frukost, sorterade grejer i boden (jätteroligt, ska nog se om det finns sånt att göra hemma också) och planerade Sjögarp. På torsdag åker vi! Jäklar, astaggad. Ska packa hela veckan. Åkte hem en vända och duschade innan styrelsemötet som började 15.03. Pratade om att åka till Viktors torp i sommar, skaffa tröjor till medlemmarna och Grönebo tältläger.

På kvällen skulle vi grilla hemma hos Annakarin. Lite folk från Mantorp som var med på musikfesten var där också. Blev trevligt även om det regnade så att vi fick gå in.
Linnea | | Kommentera |
Upp