linköping

I torsdags cyklade Nea hit, vi åt äppelpaj och bakade muffins, kaka och maränger att sälja på marknaden. Hon lovade att vara hemma vid nio. Tre minuter i cyklade hon iväg. Neas superkraft är att cykla supersnabbt, som ett x2000 tåg! Men efter tre minuter blir hon trött och svimmar.
På fredagen drack jag först juice till frukost, sedan hämtade Anders och Nea mig så åkte vi till Linköping. På vägen stannade vi på Statoil och hämtade Neas-gratis glass. Blev avsläppta på Ikea, sprang genom varuhuset till restaurangen där vi åt frukost. På bilden är Neas pelikan-salladsbit.
Obligatoriska bilderna på alla ikea-restaurang-besök. När jag var 13 och Nea 15 fick jag ta glass men inte hon. Jag ninjade bort och tog en glass nu med, trots att jag fyllt 14.
Tjockis-skämten fortskred, här äter Nea smör. (Fast egentligen gör hon inte det.)
Dansade framför speglarna. Köpte grejer som jag eventuellt visar någon annan gång. Tog bussen till stan, diskuterade hur Ikea gör mönstret på sitt bröd med en främling, gick till Bokia och köpte plastfickor. Sedan tog vi bussen till Neas farmor och farfar. Fick mat, spelade nya finans, gick en promenad och när de andra gått och lagt sig satt vi på balkongen och pratade. Vi är inga bra ungdomar, det är ju på fredagkvällarna man ska vara ute och röja.

På lördagen åkte vi på utflykt till ett slott, åt mat, packade och tog oss till Mjölby. På ica mötte vi Neas klasskompis Amanda som tydligen är kompis med min ungledarkompis Sandra. Så vi hängde med dem resten av kvällen, på picnic och pop. 
Det kryllade av minigrodor. Min antagligen enda och stora rädsla är att trampa på små djur som sniglar eller grodor. Så jag fick psykiska sammandragningar tills Nea köpte en glass åt mig. Amanda och Nea hittade tre fyrklöver, på samma gräsplätt. Sjukt!
Finalen på kvällen var Mjölby baktaktsorkester. Längst in på scenen satt världens kanske coolaste kille. Han var KUNG på att spela koklocka, trumma, triangel och massa annat. Ifall MBTO ville skulle de nog kunna bli rätt stora, för de är mycket bättre än många andra band som spelar den typen av musik.

När jag kom hem myste jag med basker, te, musik på hög volym, plastfickor och mina högar av tights. Satte in lite teckningar i plastfickor så att jag kan sätta i pärm sedan. När det var klart sorterade jag alla mina tights, har väldigt väldigt många. Hittade världens bästa sätt att snurra ihop dem till bollar, måste visa sen!
Linda | | Kommentera |

tio saker ni inte visste om mig

1. När jag var liten samlade jag på skelett. Hade det i en skokartong på utedasset. En gång fick jag stora älgben av Ulla (Linneas mamma), de fick inte plats i kartongen. Och en gång hittade jag en ryggrad, men den tog jag inte eftersom att den var slemmig.
2. Min preliminära plan är att efter gymnasiet vill jag vara au pair i ett halvår, eller kanske volontärarbeta. Sedan ska jag plugga på universitetet. Siktar på att bli forskare, men jag kommer låta slumpen avgöra. Kan hända att jag glider in på något. Skulle vara kul med något kreativt, som att utveckla produkter. Det vore nästan perfekt, för då får man in lite forskning också.
3. Jag tycker om att läsa böcker och se filmer om barn med hemska uppväxter.
4. När jag var liten blev jag ofta arg och skrev arga lappar till mina föräldrar.
5. Jag ser mig själv som en optimistisk person. Händer något dåligt försöker jag att tänka på allt positivt som händer också.
6. Jag tror inte på gud, men jag tycker att kyrkan och dess gemenskap är intressant
7. Nästa år ska jag kämpa för att få åka på Siesta!-festivalen.
8. Jag och Linnea har massor med fina planer, utöver dem jag nämnt här. När hon har körkort kan man åka på Sverige-turné och hälsa på alla sina internet-vänner. Eller åka till någon liten mysig stad, stanna ett par nätter, ha det bra och lära sig hitta där. Vill också tågluffa och åka Rosa bussarna. (Vore det inte häftigt att göra sådant ensam också?)
9. Jag vill hemskt gärna åka till Indien, Istanbul och andra häftiga ställen.
10. Jag älskar att sortera saker och att skriva listor. För att vara så rörig och jag väldigt ordningsam.
Linda | | Kommentera |

gay pirates


Gud vad fint. Tack fina Victor som länkade.
Linda | | Kommentera |
Upp