hej hybris

Två prov, simning och tidningar. Det går bra nu.

Vet inte riktigt hur jag ska säga det här utan att verka självgod, men fy vad bra jag är! Skrev en uppsats på spanska om hälsa och det kändes bara bra. Jag kan mycket mer spanska, mycket mer grammatik och ord, än jag tror. Jag vill lära mig mermermer. Spanska känns roligt nu, förmodligen tack vare att jag sitter med Linnea på lektionerna. Vi har så himla roligt.

Insåg att man kan åka på språkresa till Spanien. Jag. Vill. Åka.
Linda | | Kommentera |

bultande hjärta

Efter skolan fick jag sällskap av Mikael och David bort till station, skulle ta tåget till Linköping och möta Nea. Precis när jag kom runt hörnet såg jag tåget åka iväg. Väntade på nästa och kom fram precis när Nea slutade, perfekt. Traskade runt på stan, en stund med Amanda (som går i Neas klass). Pratade om allt mellan himmel och lajv. Köpte lite julklappar och så.

Borde sluta köpa tyg, men det är ju sååå roligt. Älskar att gå i affärer, känna på tyger, jämföra priser, drömma om vad det kan bli, köpa det BILLIGT (tacka vet jag loppis och tygbutiken med källare). Att sedan komma hem, vika fint, lägga i hög, fota och lägga ner i kartongen... Men nu har jag sju klänningstyger jag kan komma på såhär på rak arm. Kommer aldrig hinna sy så mycket som jag vill.

Ska skriva uppsats på engelska imorgon, om musik. Det ska bli roligt. Ska ha samhällsprov också, det kan bli roligt ifall det är bra frågor. På torsdag är det spanskaprov, då ska vi skriva ännu en uppsats/text. Det ska bli roligt. Spanska är roligt, jätteroligt!

Nu ska jag lyssna på Navid, ta det lugnt och inte plugga. Imorgon är det bad.
Sömnad | | En kommentar |

you'd better watch out

Översatte spanskatexter med Linnea på sovmorgonen (ninjaaaa) och gjorde en övning med glosor som vi inte har i läxa men som jag tror kan vara bra att kunna. På kemin sa Sven högt vilka tre som lyckats bäst på provet, det tyckte inte jag kändes helt okej. Efter skolan satt jag kvar och räknade matte, gjorde test-uppgifterna för index. Lagade mat med mamma och nu svarar jag på lite frågor som jag tror kan komma på ekonomi-provet. Jag ligger i fas.

Sen ska jag läsa bok tills det är dags att sova. Hejsvej. (Eller så börjar jag på en ny klänning, men det tror jag inte.)
Linda | | 2 kommentarer |
Upp