strunt

Det finns massor att skriva, jag upplever sketans mycket har i Syrien. Jag skulle vilja skriva om allt, men det blir for trakigt att bara rada upp allt gjort, o det blir alldeles for mycket om jag skriver om varje detalj. - Sa jag gor som vanligt, skriver lite random. Mest strunt.

Idag har vi nastan bara akt buss. Forst akte vi fran Der ez Zum med en fin buss tillbaka mot Palmyra. Vi akte genom oknen pa en vag som var rak, valdigt rak. Det fanns en varningstriangel innan varje kurva. Langs vagen sag vi faraherdar som lat sina far beta pa de fa, taggiga vaxter som fanns. Vi akte ocksa forbi stallen dar de pumpade olja o naturgas, i samband med det fanns det militarstationer med en militar flygplats. Dar holl jag ned kameran.

Nar vi var tillbaka till palmyra, at vi mat o vilade lite, sedan akte vi vidare med en dolmusbuss till Homs dar vi ar nu.

Har tagit in pa ett ganska fint hotell, det ingar frukost o middag. Brukar inte vara pa sanna hotell, lite trakigt att inte kunna valja vad man ska ata, men jag klagar inte.

Nu sitter jag pa ett internetcafe, vilket ar ganska sjalvklart. Mamma o pappa har trottnat, de gar nu. Emanuel o jag ar kvar. Jag tankte att jag skulle hinna att halsa gott nytt till Sverige.

Sa gott nytt ar, o glom inte era nyarsloften!

(mitt lofte ar att skaffa spotify, vilket ar fy skam pa torra land att jag inte har)

linnea the parasit
Linnea | | Kommentera |

björns vänner - åkrar och himmel <3

Pappa fick en tröja av mormor i julklapp. Han hade med sig den när vi var i Söderköping. Efter att vi gått till Jesper fick jag låna den, han har inte fått tillbaka den än. Tror jag kommer använda den mer än honom.

David har startat en trend i området: att skotta taket. Han var orolig att det var för mycket snö, så han pallra sig ut och puttade ner det någon dag. Det spred sig som en löpeld. Om man ramlar ner landar man åtminstone mjukt, ifall det inte är något staket ivägen. Aj.

Gick som sagt hem till Jesper och såg på sonen. Han var tre veckor och två dagar. Herregud. Ska barn vara så små? Det är läskigt. De måste vara väldigt ömtåliga.

Vet för övrigt inte vad jag ska göra med mitt hår. Det har nått den magiska längden. För kort för att sätta upp och för långt för att fluffa till. Det bara hänger. Ska jag klippa av det eller låta det växa?
Linda | | 2 kommentarer |

mmmmmmmmmmmmmmh

Min säng. Hela syns inte i bild, går inte backa så långt. Det är en vägg ivägen, men ni fattar. Sängbordet var ett helvete att montera, mest för att jag inte hade något tålamod då.
Har inte tagit ut kartongerna eller verktygen än, men det behöver ju ingen veta.
Linda | | Kommentera |
Upp