Storebror

Jag nämnde någonting om att Mikael är i Frankrike och äter bönor hela lovet va? Han är alltså på taizé (fatta hur mycket jag googlade för att hitta rätt stavning), ett kloster i Frakrike. Han har åkt buss 27 timmar ner och ska vara där ett tag nu. Vet ärligt talat inte riktigt när han kommer hem. ): Tycker det är skithäftigt att han åker, det är SKU-Mjölby som fixar bussresan. Skulle också vilja åka, om man bortser från allt det där med gudstjänster. Vill helt enkelt åka på en crapy resa med alldeles för lite mat och dåliga sovplatser, så att man får inse hur bra man har det. Typ, tågluffa. Det vill jag göra någon gång.

Nu ska jag lyssna på Zombie, som vi ska sjunga i kyrkan...närdetnuvar, och sedan sova. Hörs på torsdag. (:
Linda | | Kommentera |

Tillbaka

Oj vad kristen jag har varit den här helgen.
Var ju på konfirmationsläger. Riktigt jävla roligt alltså. Vårat läger (förra året) var dock roligare. Vi lekte lekar, såg på film, sov lite och pratade. Det var fine med mig när vi pratade om bönen, det ligger ungefär på min nivå. Där kan jag förstå mig på tankarna, trots att jag inte tror på det. Men när vi började prata om andar, onda väsen och portaler började det gå lite övertyr. Satt och försökte se så neutral ut som möjligt bara. De pratade om att anden i glaset kan öppna portaler och släppa ut onda makter. (Det var konfirmanderna som tog up det, inte prästen!)

Våra präster är dock dösköna. De är inte som folk tror att präster är, de snackar inte bara om gud liksom. De är som vilka som helst, jag tycker om dem.

Nu mina damer och herrar sitter jag och sätter in ett index i bibeln. HAHHA. Inte för att jag någonsin slår upp någonting i bibeln, mer för att det är små små klisterlappar som ska sitta på ett visst sätt. En bra sysselsättning när man lyssnar på podcast.

På både lägret och sku sjöng vi en del, jag med min vackra förkylningsröst.


Ibland saknar jag ditt svarta hår Nea. Jag har kvar den där locken.

Och herre jävlar. Snart åker jag till Victor! 7.40 bär det av och är framme 11.05, sänd mig en tanke. Valde en bra tid att åka, när ingen kan smsa. Men jag kommer i alla fall fram tidigt. Vi ska ha filmkväll, leka inlandsis, träffa hans farmor och klassfolk (?).

Det kommer bli så bra. Undrbara älskade fina Victor.
Linda | | En kommentar |

Parasiten

Jag tror att det kan vara vettigt att förtydliga detta parasitfenomen. Jag - Parastiten, är inte Linda utan jag är Linnea. Det är väl ganska viktigt att ni stackars läsare vet att Linda och jag har delad vårdnad av den här bloggen. O så är det rätt bra att jag inte befläckar Lindas goda rykte allt för mycket med mina osammanhängande inlägg.Just nu sitter jag i en fotölj vid ett bord där fyra datorer, tre tangentbord, en babianstor skärm och två externa hårddisker trängs tillsammans med ett hav av trassliga sladdar. Vi fyra - jag, min bror och två kompisar till honom sitter och socialiserar på ett ganska finurligt sätt, vi koncentrerar oss på vårt egna artificiella liv, samtidgt som vi pratar över våra datorer och delar våra datorliv genom att koppla ihop oss med sladdar och kollar på varandras skärmar. Detta fenomen brukar kallas LAN.

Leker lite med tanken hur LAN skulle kunna finnas i andra sammanhang. Exempelvis inom filosfi, en grupp personer umgås nonstop i två, tre dygn, funderar på sitt eget liv varvat med att man diskuterar tillsammans med de andra om viktiga frågor. Ibland fokuserar alla på en viss person, ibland är alla inne i sitt och vissa gånger är alla fullt fokuserade i en stor diskusion. Man skulle prata tills man däckar frammåt fem på morgonen, gå upp vid ett på eftermiddagen och diskutera vidare. Man skulle vara ett lokalt nätverk av filosofiska funderingar.
Skulle vara intressant, men det är väl lite det man gör när man umgås med någon eller några väldigt mycket. Man blir som sammankopplad, och man kan växla mellan vems liv man är fokuserad på.
Linnea | | En kommentar |
Upp