Hemma!

Ojoj, kom hem tillslut. Vi traskade omkring och var lyckliga. Åt tobleroneglass på mcDonalds. Den var så fruktansvärt...jag vet inte, svår att äta. Åt halva och köpte morötter för kupongen man får från Ronald mcDonald klubben. Den för barn! Fattar ni hur fint det är att jag fortfarande är med i den? Är det tills jag fyller 15, nästa höst.

Vi satte oss längst in i ett hörn för att inte störa någon. Inte i ett vanligt hörn alltså, utan det var som en innåt grej som svängde. Tänkte rita en karta, men har glömt hur det såg ut. I vilket fall satte vi oss där, sedan kom en trevlig donken-kille och pratade med oss. Han spärrade av där  vi satt bara för att inga ungdomar skulle kasta hamburgare på väggarna. De skulle städa där sen, men vi fick sitta kvar så länge vi ville.


Två stycken gick över avspärrningen och satte sig. Funderade på vad vi skulle säga till dem. Att man inte får sitta där? Att det var våra privata VIP-bord? Vi sa inget, men pratade kanske lite högt så att de hörde.

Innan det gick vi till Elsas hus. Det är ett fik/allt annat, finns för kreativa ungdomar. Har man något kul projekt kan man gå dit och prata med dem. Man kan ha spelningar, utställningar och allt möjligt där. Bara ett tips. Härliga människor och billigt fika också. Gå dit, det ligger i Linköping alltså.


Denna lappen fanns på centralstationen i Linköping. Halkbekämpning. Måste vara bland det finaste någonsin?

Jag har varit lycklig idag, löjligt lycklig och positiv. Framförallt på eftermiddagen och mest på kvällen, när det var svårt att ta sig hem för att en elledning trillat ner på tågrälsen. Har känts som att jag hoppat omkring på tuggummi som inte fastnar...förstår ni? Som när man går på fluffig mossa utan tidsuppfattning och det inte gör något om man ramlar eftersom att det inte gör ont ändå. Helt underbart.
Linda | | Kommentera |

Vi sitter så en failbuss från Linköping ti...

Vi sitter så en failbuss från Linköping till Mjölby, vi kommer missa anslutninsbussen. Nea mosar i sig paj och jag antecknar frenetiskt. Vi rimmar. "Det här är början på någonting stort" konstaterar vi. För övrigt blir mina händer så torra att jag tror att de ska trilla av när det är såhär kallt.

Linda | | Kommentera |

Här om dagen hörde jag några prata skit om...

Här om dagen hörde jag några prata skit om busschaufförerna som jobbar här. De var tydligen otrevliga och jävlas. Tänkte att nej, klart de inte gör så. Idag när jag slutat gick jag utanför dörren och såg två sådana bussar jag ska med. Springer dit så fort och ograciöst som möjligt på hal is. När jag kommer fram åker dem. Fick snällt sitta och vänta på nästa buss. Gillar inte trafik idag. Imorse blev tåget fullt, ingen mer kunde gå på. Sedan fick jag vänta tjugo minuter på att univers-bussen skulle komma. De är oregelbundna som en tonårsmens, enligt källa. Läste något om att pendeln står still och det går bussar istället. Får se. Ska möta upp Nea nu.

Linda | | Kommentera |
Upp