hajken!

Innan vi åkte hade vi ingen aning om vart vi skulle. Satte oss i bilar, åkte till en gård, satte oss på flaket bakom en fyrhjuling och sedan var vi framme vid Hebbes sommarstuga. Precis bredvid en fin sjö, över 20° i vattnet. Han berättade att vi skulle vara där, bada, chilla, ha fisketävling och lite lekar, äta och se på film. Så himla trevligt!

De flesta slängde sig i sjön direkt, några spelade volleyboll på baksidan. Sedan satte de igång med fisketävlingen, det fanns 4 roddbåtar att låna. Jag fiskade bara en liten stund från en ö vi rodde ut till, fick en liten abborre. Åt tacos och körde lite lekar, bland annat hoppade vi säck med tre personer i samma säck. Det gick sådär kan jag meddela. Under tiden hade Hebbe värmt upp badtunnan, så vi klämde ner 12 personer i det 40:gradiga vattnet. Först brändes det, sedan blev det skönt. Fick nästan sitta i varandras knä för att få plats. Pratade och hade trevligt, räknade ut att det var hela 120 tår i badtunnan! Skickade Emmas glasögon laget runt, hoppade i sjön för att sedan bada tunna igen.

Innan vi sov kollade vi på Narnia 3 (jag var en av dem som somnade till filmen). Sedan klämde vi ihop oss allihopa på några madrasser. William åt chips mitt i natten när alla sov. Någon föreslog att alla skulle klä av sig för att spara några centimeter utrymme på madrasserna, den planen sattes inte i verket. Klockan fyra på natten vaknade alla (utom Nea och Daniel) av att det var så mycket mygg. Några vakna ungefär en timma i ren förvirring utan att prata med varann innan alla la sig ner och somnade igen. Vaknade vid åtta igen, tog ett morgondopp, åt frukost och åkte tillbaka till lägret.

Jättefin oscoutig hajk!
Scout | |
Upp